dark.darkbb.com


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Mark Williams

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
NoohpyT
Admin
Admin
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 1385
Yaş : 29
Ruh hali :
takımı :
Hayvanı :
Kayıt tarihi : 31/05/08

MesajKonu: Mark Williams   Salı Haz. 03, 2008 6:15 pm

Mark Williams (1959-Worcestershire) İngiliz oyuncu ve komedyen. BBC'deki skeç şovları, The Fast Show ve en çok bilinen Harry Potter filmlerindeki Arthur Weasley rolü ile ünlüdür.

Filmografi

The Fast Show
Harry Potter ve Sırlar Odası (2002)
Industrial Revelations (2002)
Agent Cody Banks 2: Destination London (2004)
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004)
Mark Williams on the Rails (2004)
Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005)
Mark Williams' Big Bangs (2006)
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2007)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://dark.darkbb.com
 
Mark Williams
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
dark.darkbb.com :: Klüpler :: Harry Potter :: Oyuncular-
Buraya geçin: