dark.darkbb.com


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Tom Felton

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
NoohpyT
Admin
Admin
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 1385
Yaş : 29
Ruh hali :
takımı :
Hayvanı :
Kayıt tarihi : 31/05/08

MesajKonu: Tom Felton   Salı Haz. 03, 2008 6:02 pm

Tam Adı: Thomas Andrew Felton
Doğum Tarihi: 22 Eylül, 1987
Boyu: 6' 1''
Doğduğu Yer: Surrey, İngiltere, UK

Biyografi: Tom 6 yıldır profesyonel bir oyuncudur. Ortaya çıkışı 1996’da Peter Hewitt'in “The Borrowers” adlı filminde “Peagreen” rolüyle olmuştur. Ayrıca Anna ve Kral’da Jodie Foster'ın oğlu, Luois in bir bölümünü de oynamıştır. Tom ayrıca yetenekli bir şarkıcıdır da. 7 yaşında kilisenin korosunda şarkı söylemeye başlamış ve okulda dört koronun üyesi olmuş ve hatta Guildford Cathedral Korosu’ndan teklif gelmiştir. Tenis, buz pateni, paten, yüzme, kriket, basketbol ve futboldan hoşlanır. Oyunculuk, hayat boyunca yapmak istediği bir şey değildir. O daha çok, iyi bir koleje gitmek ve balıkçılık üzerine öğrenim görmek istiyor çünkü profesyonel bir balıkçı olma hevesindedir.

İlginç Gerçekler:

Üç büyük erkek kardeşi vardır.

Son birkaç aydır balıkçılıkla olan ilgisini artırır. Kardeşlerinden birine de bu hobiden bahseder. Yakaladığı en büyük balık 16.88 kilodur. carp. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmi çekimlerinden sonra balıkçılık okuluna gitmeyi umut ediyor.

En sevdiği hobisi balıkçılıktır ama bunun yanında futbol, buz pateni, paten, basketbol, kriket, yüzme ve tenisten de hoşlanır.

Doğal saç rengi kahverengi ama şuan saçları boyalı ve sarışın gösteriliyor.

Alıntılar:

"Draco’nun tersine, ben okulu severim ve film çekerken özlediğim çok oluyor. I've a fair idea what I want to do for my GCSEs (bu gcses ne demek onu bilmediim için kaldım öölece..)– Kesinlikle müzikle uğraşacağım."

"Harry Pooter rolünü gerçekten denedim, ama onlar beni Harry’nin düşmanının rolüne vererek olaya son verdiler. Aslında kötü çocuğu oynamak oldukça zevkli çünkü onun birçok ilginç özellikleri oluyor. Daniel Radcliffe’le ben çok iyi anlaştığımızdan komik bir film çekimi gerçekleşiyor."

Filmografi:

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004) .... Draco Malfoy
Harry Potter ve Sırlar Odası (2002) .... Draco Malfoy
Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001) .... Draco Malfoy
Second Sight II: Hide and Seek (2000) (TV) .... Thomas Ingham
Anna and the King (1999) .... Louis Leonowens
Second Sight (1999) (TV) .... Thomas
Borrowers, The (1997) .... Peagreen Clock
"Bugs" (1995) TV Series .... James

TV Filmografi:

Second Sight II: Hide and Seek(2000) - Thomas Ingham
Bugs: Pandora's Box(1995) - James
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://dark.darkbb.com
Crazystudent
moderatör
moderatör
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 372
Yaş : 23
Nerden : Varlıkla yokluk arasındaki ince çizgiden
Ruh hali :
takımı :
Hayvanı :
Kayıt tarihi : 03/06/08

MesajKonu: Geri: Tom Felton   C.tesi Haz. 07, 2008 3:52 pm

Ailecek hastasıyız Razz Ayrıca sesi çok güzel.

_________________
You keep watching from your picket fence
You keep talking but it makes no sense
You say we're not responsible
But we are,we are...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
basilisk
çaylak
çaylak
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 97
Yaş : 94
Kayıt tarihi : 06/06/08

MesajKonu: Geri: Tom Felton   Ptsi Haz. 09, 2008 6:30 pm

bende bi şarkısını dinlemiştim.kendi çalıp kendisi söylüyordu.bayağı da güzeldi.bu çocuğğu seviyorum ama tek sorun kötü karakter. Basketball
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
uRsuLa
çaylak
çaylak
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 72
Yaş : 25
Kayıt tarihi : 07/06/08

MesajKonu: Geri: Tom Felton   Cuma Haz. 13, 2008 4:53 pm

favori karakterlerimden biridir güzel oynuyo Laughing
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
esquik
abone
abone
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 122
Yaş : 25
Ruh hali :
takımı :
Hayvanı :
Kayıt tarihi : 03/06/08

MesajKonu: Geri: Tom Felton   Paz Haz. 29, 2008 2:21 pm

büyüdükçe daha bi yakışıklı oldu sanki Very Happy karakter olark oda bizden kötülerden biri seviyorum kendisini Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Tom Felton
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
dark.darkbb.com :: Klüpler :: Harry Potter :: Oyuncular-
Buraya geçin: